Catalogus 2019-2020 - News

Gepubliceerd op: maandag 11 maart 2019

Door: RBdP

In het vroege voorjaar van 2019 heeft GebuVolco een nieuwe catalogus uitgebracht.

SILVERMATE

Dit jaar introduceren wij een nieuw merk: SilverMate. Onder dit merk verkopen wij een nieuwe, zeer sterke spaanplaatschroef met speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen waardoor wij durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort!

Kijk snel op onze merkenpagina voor meer informatie over de SilverMate schroeven of ga direct naar de productpagina.

 

Neutraal verpakt

Onze neutrale verpakkingslijn is uitgebreid met een groot aantal nieuwe artikelen: een verdere uitbreiding van ons kozijnschroeven assortiment in platkop en cilinder kop, beide in Torx 30 verkrijgbaar en neutraal verpakte trespa schroeven. Meer informatie hierover vindt u in onze catalogus vanaf pagina 49. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze accountmanagers als u vragen heeft over neutrale of private label verpakkingen.

 

IJZERWAREN

Wist u dat GebuVolco zelf al decennialang ‘specials’ produceert in eigen productie? U kunt bij ons terecht voor een speciale aanvraag voor U-beugels, schroefogen en andere ijzerwaren in verscheidene materialen, oppervlaktebehandelingen, afwijkende maten en uitvoeringen. Op basis van tekening of monster kunnen wij een breed scala aan producten produceren tegen zeer concurrerende prijzen en levertijden. Daarnaast hebben wij een enorme hoeveelheid ijzerwaren op voorraad in ons magazijn.

Wilt u de papieren versie van onze catalogus ontvangen? Vraag deze dan aan via info@gebuvolco.nl