Snelbouwschroeven grove draad type C trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) QZ

Snelbouwschroeven grove draad type C trompetkop | Drywall screws coarse thread type C bugle head | Schnellbauschrauben Grobgewinde Typ C Trompetenkopf | Vis à fixation rapide filetage écarté type C tête trompette

Snelbouwschroeven grove draad type C trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) QZ

Artikelnummer:
832.48090.1423
Typenummer:
832
Artikel GTIN:
8712543085278
Een constructie van houten latten (staanders) kan ook worden gebruikt om gipsplaat tegenaan te bevestigen. Hiervoor gebruikt u het best QZ gipsplaatschroeven met grove draad.
De gipsplaatschroef, ook wel snelbouwschroef genaamd, is een zwart gefosfateerde schroef die voorzien is van een trompetkop om beschadiging van de gipsplaat te voorkomen.
De gefosfateerde schroef kan uitstekend worden afgewerkt met een wandafwerking product zoals stuc of latex muurverf, en is corrosiebestendig (48 uur zoutsproeitest).
Deze gipsplaat schroef is voorzien van een grove draad waardoor deze geschikt is voor bevestiging van de gipsplaat tegen houten latten. Het grove draad heeft een geweldige grip in het hout en draait eenvoudig en vooral snel in. Hiervoor wordt een Phillips bit nr. 2 gebruikt. Dit wordt ook wel een kruiskop bit genoemd.
Het assortiment grove QZ snelbouwschroeven is te koop in lengtes t/m 75 mm lang.

Toepassing
Montage van gipsplaten tegen hout
Voor binnen gebruik
d 4.8 mm
L 90 mm
L1 60 mm
Verpakking doos
Kopvorm trompetkop
Materiaal/oppervlakte behandeling staal gehard gefosfateerd
Aandrijving PH-2
VPE 250 st
Aantal per overdoos 1500 st
Fosfaatkleur zwart