Spaanplaatschroeven platkop Pozidriv (RVS A2) QZ

Spaanplaatschroeven platkop Pozidriv RVS A2 | Chipboard screws countersunk head Pozidriv AISI 304 | Spanplattenschrauben Senkkopf Pozidriv Edelstahl A2 | Vis à bois tête fraisée Pozidriv inox A2

Spaanplaatschroeven platkop Pozidriv (RVS A2) QZ

Artikelnummer:
821.30030.9022
Typenummer:
821
Artikel GTIN:
8712543073756
QZ spaanplaatschroeven van roestvaststaal A2 kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hebben een Pozidriv (PZ) aandrijving. De schroeven zijn voorzien van smeermiddel om het indraaien makkelijker te maken. De schroef is uitgevoerd met een dubbele platkop waardoor deze tot de sterkste in zijn soort behoort.

Voor gebruik in hardhout wordt voorboren geadviseerd. Spaanplaatschroeven van het merk QZ worden al decennialang door professionals erkend door haar continue hoge en stabiele kwaliteit. Deze schroeven worden in zeer breed spectrum gebruikt en staan garant voor een probleemloze verwerking. QZ schroeven worden na productie streng gecontroleerd waardoor u gegarandeerd enkel met hoogwaardige kwaliteitsschroeven werkt; braamvrij en supersterk. De schroeven hebben dan ook een CE keurmerk waarmee de producent aangeeft dat het product voldoet aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Toepassing
Voor binnen- en buitengebruik.
Gebruik in hout, spaanplaat, multiplex, MDF, hardhout.
Voor gebruik in steen en beton i.c.m. pluggen.
d 3.0 mm
L 30 mm
L1 - mm
Uitvoering voldraad
Verpakking doos
Kopvorm platkop
Aandrijving PZ-1
Materiaal/oppervlakte behandeling RVS A2
Materiaal RVS A2
VPE 200 st
Aantal per overdoos 6000 st