Spaanplaatschroeven platkop Torx (RVS A2) QZ

Spaanplaatschroeven platkop Torx RVS A2 | Chipboard screws countersunk head Torx AISI 304 | Spanplattenschrauben Senkkopf Torx Edelstahl A2 | Vis à bois tête fraisée Torx inox A2

Spaanplaatschroeven platkop Torx (RVS A2) QZ

Artikelnummer:
826.61200.9020
Typenummer:
826
Artikel GTIN:
8712543074241
QZ Spaanplaatschroeven Roestvaststaal A2 kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hebben een Torx (TX) aandrijving. Voordelen van Torx aandrijving zijn een betere krachtoverbrenging tussen gereedschap en schroef, en minder kans dat het gereedschap uit de schroef schiet. Hierdoor wordt montage vergemakkelijkt.
Gebruik bij voorkeur QZ bits voor een optimale verbinding. QZ schroeven zijn voorzien van een onzichtbaar waslaagje dat als smeermiddel dient om het indraaien makkelijker te maken. De schroef is uitgevoerd met een dubbele platkop waardoor deze tot de sterkste in zijn soort behoort.
Voor gebruik in hardhout wordt voorboren geadviseerd.
Spaanplaatschroeven van het merk QZ worden al decennialang door professionals erkend voor haar continue hoge en stabiele kwaliteit. Deze schroeven worden in zeer breed spectrum gebruikt en staan garant voor een probleemloze verwerking. QZ schroeven worden na productie streng gecontroleerd waardoor u gegarandeerd enkel met hoogwaardige kwaliteitsschroeven werkt; braamvrij en supersterk. De schroeven hebben dan ook een CE keurmerk waarmee de producent aangeeft dat het product voldoet aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Toepassing
Voor binnen- en buitengebruik.
Gebruik in hout, spaanplaat, multiplex, MDF, hardhout.
Voor gebruik in steen en beton i.c.m. pluggen.
d 6.0 mm
L 200 mm
L1 70 mm
Uitvoering deeldraad
Verpakking doos
Kopvorm platkop
Aandrijving TX-25
Materiaal/oppervlakte behandeling RVS A2
Materiaal RVS A2
VPE 100 st
Aantal per overdoos 600 st